De Figuranten - Winterwerk 2020

Uit voorzorg in het kader van Covid-19 werd dit evenement geannuleerd.

winterwerk 2020

De Figuranten - Winterwerk 2020 - Istanbul, bericht van de andere kant - Michaël Bloos en Freek Vielen

Istanbul, bericht van de andere kant


Michaël Bloos en Freek Vielen

In Istanbul- bericht van de andere kant zoekt Michaël Bloos in een nieuwe tekst van Freek Vielen naar de grens van de werkelijkheid in relatie tot de psychoses en de vermissing van zijn vader. Een zoektocht naar wat het is zoon te zijn. Een zoektocht naar constructen van de werkelijkheid en zijn angst die te verliezen. Terwijl hij tegelijkertijd acteur is.

Concept en regie: Michaël Bloos
Spel: Gillis Biesheuvel en Michaël Bloos
Tekst: Freek Vielen (winnaar Taalunie Toneelschrijfprijs 2014)
Eindregie: Sanne van Rijn
Decor & muziek: Lucas Kramer

Winterwerk 2020

Afhankelijk van de Coronamaatregelen organiseren we al dan niet WINTERWERK 2020. Misschien moet ons atelier gezien de gekende omstandigheden wel toe blijven tot begin 2021. In ieder geval wensen we iedereen de komende weken veel courage in deze moeilijkere periode.

Ook of we een eigen nieuwe creatie kunnen presenteren op Winterwerk hangt af van de periode waarop we terug repetities mogen organiseren. De plannen liggen klaar, maar nu is het even afwachten tot de deuren weer open mogen.
Voor de lockdown boekten we deze bijzondere en veel belovende gastvoorstelling van de jonge theatermakers Michaël Bloos en Freek Vielen, zij konden bij Stichting Nieuwe Helden & Frascati Amsterdam deze productie ontwikkelen en die willen we graag aan u presenteren.

ISTANBUL, BERICHT VAN DE ANDERE KANT
Voorstelling over vaders, gekte en de grenzen van de werkelijkheid

In Istanbul- bericht van de andere kant zoekt Michaël Bloos in een nieuwe tekst van Freek Vielen naar de grens van de werkelijkheid in relatie tot de psychoses en de vermissing van zijn vader.
Een zoektocht naar wat het is zoon te zijn. Een zoektocht naar constructen van de werkelijkheid en zijn angst die te verliezen. Terwijl hij tegelijkertijd acteur is.


Data19 december 2020Waar(kaart)
(De Figuranten bevinden zich op 10 minuutjes wandelen van het station van Menen)