IN KO’OR
IN KO’OR zingt het verzetslied waarvoor Tine Moniek de tekst schreef en andere liederen onder begeleiding van Jacques Lecluyze (muziekgroep Allegretto LDC Allegro), Emilie Pierre en Lore Van den Broeck (Academie voor Beeld, Muziek en Woord Menen). Muziekgroep Allegretto zorgt voor de muzikale begeleiding.

SOEP MET BROOD

MISSCHIEN MARIEKE
Met de monoloog Misschien Marieke stappen we in het hoofd en de wereld van een pas bevallen jonge vrouw die op het punt staat de allerbelangrijkste beslissing in haar leven te nemen. Lieve Blancquaert en Greet Jacobs creëerden deze monoloog op basis van gesprekken met Oostendse moeders die in kwetsbare omstandigheden leven. Het resultaat is een beklijvende voorstelling over wat het betekent moeder te worden in een wereld die tegen jouw richting in lijkt te draaien.

IEDEREEN WELKOM - GRATIS


Mail ons voor meer info

Europa, Capital Love / Capital Hate

EUROPA, Capital Love / Capital Hate onderzoekt met twee groepen jongeren die aan beide zijden van de Belgisch-Franse grens worden wat het betekent om Europaan te zijn. De binnengrenzen van Europa zijn verdwenen maar wel aanwezig in hun straatbeeld. Hoe ervaren zij -als grensbewoners-hun identiteit? Welk beeld hebben zij van Europa? Fort Europa, een onpersoonlijke EU, de droom van vrede en vooruitgang, een koloniale metropool? En hoe zien zij haar toekomst?

Het resultaat wordt onder leiding van de artiesten gepresenteerd aan beide kanten aan de grens.


CreatieNaïma Bouferkas & Enkidu KhaledSamen metVzw O2, Hôpital de jour Mikkado, Vzw Onze Kinderen, De Korf vzwCoproductieDe Figuranten & Tournesol, artistes à l’hôpital