Twee keer per jaar wordt er in het atelier van De Figuranten een festival georganiseerd: Winterwerk in december en Mad World in mei. Tijdens de festivals tonen we eigen voorstellingen, meestal in double bill met voorstellingen van andere makers (theater, muziek, performance). Tijdens Mad World gaat de voorstelling die gemaakt werd met het Open Atelier in première, tijdens Winterwerk presenteren we de voorstelling van ons jongerenatelier.

Mad World


MEI

De figuranten - festivals - Mad World
De wereld draait zot. De Figuranten reageren met sterk artistiek werk. In ons atelier presenteren we in mei de nieuwste creatie van ons Open Atelier. Vaak in Double Bill met creaties van andere makers die aansluiten op ons thema.

Mad World 2021

Door de coronacrisis kan het Mad Worldfestival van 2021 helaas niet in mei door gaan. Hou onze site of sociale kanalen in de gaten voor meer nieuws.

Winterwerk


DECEMBER

De Figuranten - Winterwerk 2020
WINTERWERK 2020

Winterwerk 2021

Tijdens Winterwerk presenteren we de voorstelling van ons jongerenatelier. Door de maatregelen in het kader van covid-19 kon Winterwerk in 2020 niet door gaan. Dit jaar kijken we alvast uit naar een nieuwe editie. Hou onze website of sociale kanalen in de gaten voor meer nieuws.

Mad World & Winterwerk in beeld

When peoplerun in circles,It’s a very, veryMad World

- Tears for fears