Naar het Open Schrijfatelier van De Figuranten komen mensen die zin hebben om eigen teksten te schrijven, soms poëzie, soms proza en soms iets ertussenin. Iedere dinsdagnamiddag lezen een tiental schrijvers teksten uit de wereldliteratuur en werken ze aan eigen materiaal dat ze ook delen met elkaar. Het resultaat van de ateliers wordt verzameld en na eindredactie gepubliceerd in een eigen bundel. Het atelier staat open voor iedereen met schrijfambities,  de promotie verloopt in nauwe samenwerking met onze partner Psychiatrisch Centrum Menen.

Ik zoek je tussen de regenjassen op straat.Ik vind je aan een parkeerlicht. Het knipoogt. Groen. Rood.Ik bloos.Ik zak door de grond.

Praktisch

Het Schrijfatelier staat open voor iedereen die zin heeft om te schrijven. Schrijfatelier voorjaar 2020 ging door tot en met 23 maart. In het najaar wordt er opnieuw een Schrijfatelier georganiseerd.


Waar:Wervikstraat 209 - 8930 Menen (kaart) (De Figuranten bevinden zich op 10 minuutjes wandelen van het station van Menen) Inschrijven:Mail naar: info@defiguranten.be Begeleiding:Annelore Smits

Schrijfatelier juni 2020: in juni organiseren we een schrijfweek bij De Figuranten.

Meer informatie: info@defiguranten.be/ 0485571223

Heb je zin om mee te doen?

Heb je zin om mee te doen?

Geef ons een seintje