Wie zin heeft om theater te spelen, is welkom in het Open Atelier van De Figuranten. Wekelijks op woensdagavond komt een groep tussen de 12 en 20 spelers samen om te improviseren, te werken met tekst, te bewegen…De spelers vinden hun weg naar het Open Atelier via eerdere projecten en via onze sociale partners. Het Open Atelier start telkens in september en eindigt met een theatervoorstelling die in première gaat op ons festival Mad World. Het Open Atelier wordt geleid door het vaste team van De Figuranten.

Wie zin heeft om theater te spelen, is welkomin het Open Atelier van De Figuranten

Cassandra – De wereld staat in brand en ik zit in bad

Dit jaar werken de spelers samen met regisseur Annelore Smits aan de voorstelling Cassandra – De wereld staat in brand en ik zit in bad. In een nieuwe tekst onderzoeken ze de figuren van Cassandra, Agamemnon, Keizer Nero en Marie-Antoinette.
De Figuranten - Open Atelier - Theater

Praktisch

De repetities voor het Open Atelier gaan door op woensdagavond van 18u30 tot 21u in het Atelier van De Figuranten.

Data:Iedere woensdag Uur:Van 18u30 tot 21u Waar:Wervikstraat 209 - 8930 Menen (kaart) (De Figuranten bevinden zich op 10 minuutjes wandelen van het station van Menen) Inschrijven:Mail naar: info@defiguranten.be Begeleiding:Lieselotte Vanraes, Tamara Seynhaeve, Annelore Smits en Hein Mortier

Meer informatie of heb je zin om mee te doen?

Meer informatie of heb je zin om mee te doen?

Geef ons een seintje