Bij De Figuranten bieden we de kans aan jongeren (tussen 12-18jaar) om zich onder te dompelen in een artistiek bad. Iedere woensdagnamiddag ben je meer dan welkom in ons atelier om actief aan de slag te gaan met regisseurs, artiesten, kunstenaars,… en zo samen verschillende disciplines te ontdekken. Samen met jou zoeken we naar je talenten en interesses om tot een volwaardig eindproduct te komen in de vorm van een voorstelling, een expo, een film…

Onderzoek in ons jongerenatelier je eigen talenten en verleg samen creatieve grenzen.

Heb je vragen? Zin om mee te doen?

Heb je vragen? Zin om mee te doen?

Geef ons een seintje

Een andere planeet...

Wat houdt jongeren bezig als het over kunst en cultuurbeleving gaat? Dat vraagt De Figuranten zich af. Daarom bevragen we, in samenwerking met verschillende partners, jongeren over hun kunst en cultuurbeleving in Menen. Dit om als basis te gebruiken voor de opstart van ons jongerenatelier en toekomstige projecten.We vertrekken samen met de jongeren naar een onbewoonde planeet, ergens ver in dit universum. Wat nemen we mee naar deze planeet? Wat mag er zeker niet missen? Welke vorm van creativiteit is hier een must?

Praktisch

Het jongerenatelier gaat van start in september en eindigt met een voorstelling/installatie/… op Winterwerk in december.

Data: iedere woensdagnamiddag Uur: van 14u tot 16u Meer info: Neem contact op met Jolyne - jolyne@defiguranten.be / 0491 92 03 11 Waar: Wervikstraat 209 - 8930 Menen (kaart) (De Figuranten bevinden zich op 10 minuten wandelen van het station van Menen)