Bij De Figuranten bieden we de kans aan jongeren (tussen 12-18jaar) om zich onder te dompelen in een artistiek bad. Vanaf september 2021 ben je iedere woensdagnamiddag meer dan welkom in ons atelier om actief aan de slag te gaan met regisseurs, artiesten, kunstenaars,… en zo samen verschillende disciplines te ontdekken. Samen met jou zoeken we naar je talenten en interesses om tot een volwaardig eindproduct te komen in de vorm van een voorstelling, een expo, een film,…

In aanloop naar ons wekelijks theateratelier voor jongeren dat start in september, houden we in juli een vierdaags, gratis theaterkamp. Schrijf je in en laat je helemaal onderdompelen in de podiumkunsten.

Onderzoek in ons jongerenatelier je eigen talenten en verleg samen creatieve grenzen.

Heb je vragen? Zin om mee te doen?

Heb je vragen? Zin om mee te doen?

Geef ons een seintje
De Figuranten - Theaterkamp jongeren

Interesse? Alle info over het theaterkamp vind je hier:

Interesse? Alle info over het theaterkamp vind je hier:

Meer info
Onze andere projecten met jongeren:

Een andere planeet...

Wat houdt jongeren bezig als het over kunst en cultuurbeleving gaat? Dat vraagt De Figuranten zich af. Daarom bevragen we, in samenwerking met verschillende partners, jongeren over hun kunst en cultuurbeleving in Menen.

Meer info

Reizigers

De leerlingen van de BUSO school 3weg uit Poperinge gaan samen met Maarten Inghels op zoek naar hun eigen taal. In een traject op maat van de klas gaan ze op stap in de wereld van tekst en poëzie.

Meer info

Praktisch

Het jongerenatelier gaat van start in september en eindigt met een voorstelling/installatie/… op Winterwerk in december.

  • Data: iedere woensdagnamiddag
  • Uur: van 14u tot 16u
  • Meer info: Neem contact op met Jolyne – jolyne@defiguranten.be0491 92 03 11
  • Waar: Wervikstraat 209 – 8930 Menen (kaart) (De Figuranten bevinden zich op 10 minuten wandelen van het station van Menen)